Category: | 2010-12-18 | 11:50:19

‘Never Say Never’ Director Was ‘Nervous’ About Justin Bieber Flick!!


I februari fans kommer äntligen få chansen att se Justin Bieber efterlängtade "Never Say Never." Och flick regissör, Jon Chu, som nyligen kupade till MTV News att saker går längs bra som han fulländar 11 februari release.

"Åh, står vi ganska lång. Det är nötter! Detta är en värld som jag aldrig upplevt tidigare ", skrattade han till MTV News om 3-D film. Chu, som var att främja DVD-utgåvan av "Step Up 3D, sade fansens stöd har varit ovärderligt.

"Återigen är som dans, där musik berättar historien. Det är verkligen intressant och hans fans har varit fantastiskt, skjuta honom in3-D i Madison Square Garden, utforska sitt liv, går till sin hemstad. Vi är nästan klara med vår klippa just nu och jag är riktigt stolt över det. Jag tror att folk kommer att bli förvånad över den historia som de kommer att få. Något är verkligen speciell. "

Bieber tweeted om att se filmen nyligen och gav den sin kvalitetsstämpel. Och Chu upptagna till oss att han känner trycket nu för att göra bästa möjliga film.

"Jag menar, jag är alltid nervös. Vi försöker alltid att göra våra filmer bättre, förklarade han. "Vi har aldrig är klar med det ändå. Jag håller bara på tills dom säger att jag har slut tid. [Justin] fick se den här veckan, som var riktigt spännande och han älskade det, som alltid är skrämmande när du försöker visa någon historien om deras liv, men han har varit väldigt stöttande, han och hans familj och hans team. Jag ser fram emot att dela den med världen och visa en annan sida av 3-D. Med "Step Up 3D," vi lärde oss en hel del lektioner och vi upptäckte en massa saker, och det är bara början. "

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: