Category: | 2010-12-13 | 16:09:36

justins har tre låtar med på top 10 mest visade videosar på youtube

Justin Bieber

Justin Biebers sång "Baby",och låten "Bed Intruder Song" är dem mest sedda på youtube 2010.
Användare runt om i världen tryckte på play-knappen på Auto-Tune the News och Antoine Dodson och Bieber miljontals gånger.

I år när det kom till vilken video som sett mest på  Internet, så sa människor över hela världen bara två videosar.: ". Bed Intruder Song" och Justin Biebers "Baby".

Biebers YouTube dominans är inte så konstigt med tanke på att han tog över många hörn av Internet under 2010, han kommer över Lady Gaga på Twitter för hur många följare, och plockade upp tre procent av alla webbplatsers trafik. Lägg till att den utsålda shower, certifieringar platina och globala utbrott av Bieber feber, och det är vettigt att "Baby", som i skrivande stund haft över 408 miljoner visningar, toppar listan över mest sedda YouTube musikvideor.

Andra stora musikvideosar som blev ganska kända på youtube/internet var Shakira ft. Freshlyground "Waka Waka (This Time For Afrika)" som #2 Rihannas "Rude Boy" på #5. Eminem dök upp två gånger med "I love the way you Lie" och "Not Afraid" på #3 och # 4, respektive. Bieber har fyra musikvideosar totalt med på listan, med "Never Say Never" på # 6, "Never Let You Go" på 7 och "Somebody to Love (Remix)" med Usher på # 9. Gagas "Alejandro" var på #8 och hennes låt med Beyoncé, "Telephone", landade på # 10.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: