Category: | 2010-12-11 | 15:09:29

justin @ Z100 jingle ball madison square garden new york

Justin BieberJaden Smith and Justin BieberJustin BieberJustin Bieber

NEW YORK - kl 7:30 på näsan, gick huset lysen ner, tjejerna blev galna och Jingle Ball 2010 feetn gick igång fredag (december 10) för en stormande natt av musik och kul på Madison Square Garden.

Kim Kardashian, i en vit tajt klänning, sparkade igång kvällens festligheter med att konstatera att det var hennes första gången någonsin på MSG, sedan föra Taio Cruz var på scenen. Han spelade "Break Your Heart" och "Dynamite" och för hans låt "Higher", han fick sällskap av Travie McCoy, även om låten vanligtvis funktioner brittiska popprinsessan Kylie Minogue.

Jesse McCartney var på plats för att stolt ta upp Bruno Mars på scenen. Den Grammy nominerade spelade trummor för en upphetsad folkmassa.

Han spelade "Billionaire", och hela rummet sjöng som McCoy anslöt sig till honom för sin hyllning till att få berömd. Publiken åt upp det. Han saktade sedan ner det med "Grenade". Setet avslutades med "Just the Way You Are" till glädje för publiken.

Jay Sean beat-box, hjälpte sedan introducera Paramore till scenen. Bandet tog några högljudda, Boombastic rock till visa tack vare en uppsättning som innehöll "Brick by Boring Brick."

"Någon annan vård till festen ikväll?" frontkvinna Hayley Williams frågade publiken innan hon skulle sjunga "Misery" och ett fan skulle gå upp på scenen och sjunga med henne. De avslutade det med "det enda undantaget."

B.o.B var bredvid scenen. Rapparen fick riktigt med sin låt "Don't Let Me Fall". Sedan publiken blev galen för "Magic". Som om det inte fick tjejerna hypade nog, återvände Bruno Mars för "Beautiful Girls".

"Alla Upp med händerna," sa Bob till publiken innan de spelade hans massiva "airplanes" med Williams vid hans sida.

Publiken blev knäpp när Flo Rida infördes Selena Gomez för hennes dans-tastic prestanda "round and round." Gomez såg ut som en riktig disco drottning i sin lilla svarta klänning och klackar.

Hon tackade Katy Perry för hennes nästa låt, "Rock God", sedan fick trancey för hennes låt "A Year Without Rain" och avslutade sin uppsättning med "Naturligtvis" det krediteras som orsak hon fick en plats på radion turné.

Showen tog en adult contemporary och old school vändning när Michael Buble anlände till nynna låtar som "Hollywood" och "Har inte träffat dig ännu," och för "Let It Snow," han fick i folkmassan och hyllning till säsong, damning MSG med snö konfetti.

Katy Perry tog girl power i hennes prestationer, som innehöll ballerinor, julgranar, jultomtar och Perry poppar ut ur en presentförpackning i latex leksak soldat kostym för "Hot N Cold".

"Detta är Madison Square Garden!" ropade hon till publiken. "Detta är något jag drömt om länge."

"Det här nästa låt handlar om att förälska sig med en utlänning, som långt bort ... Inte ens i England, sade hon att införa" ET "

Efter en jazzig version av "I Kissed a Girl", säger hon stolt proklamerade, "Låt oss ägna denna västkusten hymn till East Coast just nu", slutar hon prestanda med "California Gurls" som röda och gröna konfetti föll från taket.

Pauly D fick mest högljudda skrik i natten när han införde Enrique Iglesias. Den latinska popstjärnan spelade ren version av "Tonight", följt av äldre sylt som "Escape" och "Hero", sjunga serenader en flicka från publiken.

Med swooning klar slutade Iglesias med fansen "jag gillar det."

Kardashian tillbaka, berättar publiken, "Jag tror jag har fått en feber," innan natten mest efterlängtade prestanda: Justin Bieber.

I en pläd topp och khakis fick tonårings stjärnan  hans uppträdande började med "Somebody to Love". Bieber var i full Swagga läge, dansar som en erfaren pro och fick publiken att hypa.

"Sista gången jag var här för Jingle Ball, jag hade en bruten fot, och i år, jag är här och båda mina lemmar arbetar", skämtade han. "Vi sköt en film här, och den kommer ut i februari, och jag tycker att vi borde visa en förhandsvisning."

Trailern över till "Never Say Never". Bieber förde även fram en överraskning gäst, Jayden Smith, att ansluta sig till honom.

"Jag hade en som verkligen speciell för mig, och jag beslutade att väcka honom," meddelade han då, kräver Sean Kingston efter "Eenie Meenie." Flickorna blev galen som polare gick fram och tillbaka på spåret.

"Jag tror att jag vill sakta ner lite. Min akustiska albumet hade en extra låt på det som är verkligen viktigt för mig. Men först måste jag säga till alla att blunda och "Pray ", sade han före inspirerande balladen .

Han retade sedan upphetsad folkmassan, sade: "Jag tycker att vi ska göra en sång", och vilka en del av hans låt namn.

Han bosatte sig på "Baby". "Vem vill bli min baby?" frågade han. Han avslutade kvällen med skurar av fyrverkerier och konfetti och sade: "Ni är fantastiska."
Postat av: Matilda

Hej jag undrar om ni kan lägga in det där inägget igen om att han får 100 meddelande i minuten på twitter?

hittar inte det.

skit bra blogg läser den flera gånger per dag och ni uppdratera väldigt bra :)

2010-12-11 @ 15:27:24

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: