Category: | 2010-12-30 | 13:09:20

Justin Bieber/Selena Gomez kissing photo is fake


En
fotografi som visar att Justin Bieber kysser Selena Gomez finns på en skvaller blogg och det  är en bluff, säger hennes rep [via Celebuzz.com].

Biebers rep berättade Celebuzz.com att fotot är photoshoppat och det är inte Selena eller Justin, och som förhoppningsvis "att ingen faktiskt betala pengar för det fotot."

Skvaller bloggen, Bieber Heiress, svär att fotot är äkta, med hänvisning till Justin och Selena smycken som bevis på att det faktiskt är de två tonåringarna stjärnorna som kysser varandra.

Vissa Selena prenumeranter säger att bilden är en fiffla version av en gammal bild på Selena när hon  kysser sin ex-pojkvän Ryan Sheckler. Dock insisterar Biebers rep att fotot är av varken Justin eller Selena.

De två tonåringar stjärnor har kämpat, relation rykten eftersom de sågs äta frukost tillsammans en IHOP i Philadelphia på onsdag, den 8 december, Och höll varandra i handen.

Efter deras IHOP dag, sade Gomez MTV News att när hon var först infördes till Bieber, kände hon som en storasyster. Sedan dess har hon börjat beundra hans talang och engagemang ...
Postat av: Ida

Jag älskar din blogg Justin. Och jag älskar dig också och min kompis älskar dig också!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

2012-06-09 @ 16:04:40

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: