Category: | 2010-12-12 | 20:41:01

jasmine villegas pojkvän?

okej jag vill bara klargöra en sak. För det första tro aldrig direkt på allt som står på internet , eller nåt du hör.

Vissa säger att Jasmine V och Justin dejtar. Men det är absolut inte sant. Dem är bara kompisar. För den där kyssen som hände i bilen. De bara blev så, justin sa de i en intervju precis. här har ni bilden och intervjuen när justin berättar om kyssen.



Och sen nu så säger alla att Jasmine V har en pojkvän. Bara för att en kille rappade en låt om henne och pussade henne på munnen efter snabbt.



 Det är väl exakt samma sak som hände med Jasmine V och Justin? Justin pussade henne. Den killen och Jasmine V kan lika bra vara vänner som Justin och hon är. Så ingen vet säkert om Jasmine V har en pojkvän. TRO ALDRIG PÅ ALLT SOM STÅR PÅ INTERNET!

Justin och Jasmine V dejtar inte. Det sa Jasmine V nyligen när ett fan skrek rakt ut dejtar du och justin. Då sa hon nej nej.. här är den videon:




så där har ni allt. Jasmine V och Justin dejtar inte. Dem är bara kompisar. Den där kyssen betydde ingenting. Dessutom va de i september. Och ingen vet om Jasmine V har en pojkvän. Dem kanske bara är kompisar.
Postat av: sofia

men det är hennes pojkvän. Varför skulle han pussa henne på munnen framför alla? skulle vara lite konstigt om de var en ''kompis'' puss bara. Justin och Jasmine kysstes ju ensamma så det är ju lite annorlunda. Fast vem vet sanningen, vi kommer typ aldrig få veta det på riktigt.

2010-12-12 @ 21:16:40

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: