Category: | 2010-12-12 | 13:57:30

10 saker jag lärt mig om Justin



Hur är Justin Bieber egentligen?

För att säga sanningen, så är det en fråga jag aldrig trodde att jag skulle få svara på, tills jag tillbringade ett par timmar med honom förra månaden, under inspelningen av hans segment för CBC-TV Season of Song: Den kanadensiska tenorer och vänner, som sänds 13 december kl 09:00.

När Bieber kom, så fanns det ingen tid att prata med honom i studion som med de andra gästerna som David Foster och Paul Anka. Ingen hade tillgång att prata med honom men hela CBC besättningen kom ner till Air Canada Centre och fick ett par timmar med Biebs mellan hans soundcheck och showen.

Det var en svår sak att ta bort från hjärnan och alla verkade nervösa  förutom superstjärnan själv. Den första delen skulle bli en av dessa "informella backstage chat" saker och kamerorna sattes var tenorer redo och alla väntade på Justin.

Därefter visade han sig och det var då jag kom över den första av de 10 saker jag lärt mig om Justin Bieber

1.Han älskar sin Segway

Bieber fick en massa tryck i somras med hjälp av en Segway scooter för att fly från en skara kvinnliga fans i Phoenix, men det var också hans utvalda transportsätt till scoot runt backstage på ACC. I själva verket hörde vi honom innan vi såg honom "Yo, dudes!" Ropade han när han rundade ett hörn, en klarblå Segway glänser i ljuset. Han hoppade av så lätt och med sådan lätthet att en av tenorerna ville prova det. "Håll fortfarande, människan och gå med strömmen. Det tar hand om balansen själv ", var hans råd, men tenoren (som får vara namnlös!) Började vinglar på den och Segway var pensionerad.

2 han är riktigt smal
Tänk på alla de gånger man sett Bieber i tryck eller på TV. Han har alltid verkade vara en KERUBISK gosse, inte riktigt Pillsbury Doughboy, men den typ av unges kinder har alltid en äldre kvinna viljat ha. I själva verket, jätten affisch för honom som fyllde väggen bakom hans scenen på ACC visade just en sådan ansikte.

Men den unge mannen bredvid mig hade någon tyngd över. Inte sjukligt, bara mager och kompakt. Kanske viktigast, slår ser ögonen som lyser på dig från undersidan dem nu som om de har sett en hel del i en mycket liten stund. Han är inte ett pojkaktigt tonårsidol något mer, men en ung man, med lite av fara om honom. Och i en värld av pop stjärnstatus, det är en mycket bra sak.

3 Hans hår har ett eget liv

När jag berättade folk att jag skulle tillbringa lite tid med Bieber var en begäran från alla "ta reda på om hans hår." De högsta grad flappable lugg har fascinerat män, kvinnor och barn i hela världen och jag skulle upptäcka deras hemliga . Här är nyheten, alla. Det är ingen hemlighet.

Biebers hår har sitt överklagande på två saker: sin egen gudagivna glans och arbetet med en riktigt bra stylist. Hur vet jag? Jag svär att inte mindre än 20 tillfällen under vår tid tillsammans, lyfte han upp sin hatt, skakade på huvudet och de smällar föll tillbaka i form naturligtvis varje gång. Ingen produkt behöver tillämpas.

4 Han är en omtänksam kille

Det hände väldigt snabbt, den typ av ögonblick jag tror inte att någon märkte utom Bieber, jag och den tredje killen inblandade. Han var en av de tekniker som fick flytta en ramp backstage på plats snabbt som tenorer och Bieber gick över den. En ganska rutinmässig uppgift, men något gick fel. Den tenorer passerade över bra, men precis som Bieber startat upp för rampen, slank kille och en massa trä och metall kraschade på hans fot. Bieber stoppas omedelbart, böjde sig över mannen och frågade "Är du okej?" Teknikern nickade tyst, Bieber klappade honom varmt på axeln och avgränsas på scenen. En av dessa slumpmässiga stunder av godhet som passerar utan förvarning. Merparten av tiden.

5 Han gillar att ha kul

Scenen med tenorer, pratade Bieber med dem i traditionen av sorten visar sedan urminnes tider, men intressant Bieber inte vill hålla fast vid manusstyrda smattra. Istället goofed han runt med sitt band, praktiseras nya danssteg och visat en scen trick (tycktes kasta mikrofonstativet i golvet sedan föra den magiskt upp igen) Han försökte lära tenorerna hur att kopiera det. "Känn den falla, man, sedan sparka med foten." De försökte och fick det. Sortera på. Bieber hade den stora nåden att inte håna dem.

6 Han är ingens tönt
Höjdpunkten i Biebers framträdande var hans nya låt, "Pray." Innan en liten publik av inbjudna fans (99,99 procent kvinnor och tonåringar) sålde Bieber låten med den typ av full-out energi du har sett om du ve någonsin fångat honom i live-framträdanden.

Han hade fått höra att det skulle vara en one-ta-affären och han gav allt han hade. Ganska otroligt, med tanke på det faktum att han hade en konsert som kommer om några timmar. Men när det var över, verkade det som om CBC folk ville att han skulle sjunga det hela fullt ut igen. Han höll marken. "Nu börjar skumma, sade han bestämt och en kompromiss nåddes slutligen med ett par extra pickup skott. Bieber visste att hans fans den kvällen inte skulle vilja bli lurad.

7 Han har alltid något att säga

Bieber har erkänt innan att hans nya semester låt, "Pray", var inspirerad av hans hängivenhet till slutet av Michael Jackson's arbete, i synnerhet "Man In The Mirror."

Men när jag frågade Bieber vad som egentligen fick honom att börja skriva låten, sade han, "Så många gör ont och hoppas i hela världen var mycket inspirerande. Jag tror att vi alla bör be om en "bättre dag." Det finns så många problem i världen men vi måste bara böja våra huvuden och förmedla dem för Gud att hantera och litar på att alla kommer vara okej. "

8 Han älskar julen:
 Under en av pauserna i skytte var Bieber frågade hur han kände för den här tiden på året och vad han missade bland annat om att vara i Stratford.
"Jag saknar att bara vara runt mina vänner och familj. Det finns inget som att spendera julhelgen hemma men jag har rest mycket och verkligen uppleva några stora saker. Jag är väldigt välsignad.

9 Han är tacksam:
I väntan på några lampor som ska återställas, var tenorerna diskutera vad de skulle köpa olika släktingar och vänner till jul och Bieber plötsligt fick ett avlägset blicken i hans ögon.
Jag frågade honom vad de tuffaste Jul i sin ungdom hade varit, men han valde att se glaset som halvfullt i stället. "Jag kan inte någonsin känner så. Jag tycker bara det bästa sättet att se på det är att jag har haft några bra jul minnen! Bara umgås med familjen och vänner är nog för mig. "Hade han någon jul önskar för världen? "Jag har många önskningar, men i grunden vill jag att folk skulle vara lycklig."

10 Han vet hur man gör en Exit:
Den tejpning var över, fansen väg hem, ljuset kommer ner.
Bara tillräckligt med tid för Bieber att kyla lite, ta lite mat och sedan spika det på väggen för 20.000 skrikande fans 90 minuter senare. När han är på väg till sitt omklädningsrum, stannar han, lägger armen om mig och vänder oss till en väntande fotograf. Kodak ögonblick över, slag han min arm lätt. "Ses senare mannen." En av de tenorer, titta honom lämna påpekade klokt att "Han växer fort. Snabbare än ljudets hastighet. "

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: