Category: | 2010-08-18 | 13:37:03

kanye west och justin uppträdda tillsammans på MTV VMA?

oroa dig inte, Kanye kommer inte att förstöra Justins image när dem uppträder tillsammans på VMAs i år. Bild experten Michael Sands säger att samarbetet kommer att vara till ömsesidig nytta för båda artisterna!

När Kanye West och Justin Bieber ska göra vacker musik när de uppträder tillsammans på MTV's 2010 Video Music Awards 12 september.
I själva verket, säger Los Angeles-baserad bild expert Michael Sands att samarbetet kommer att fungera så bra att det kommer att kunna hjälpa både Kanye och Justins karriär!

"Justin Bieber är världens heartthrob, men om han umgås med Kanye så kan det ge honom lite street cred," berättar Sands, och tillade, "Han kommer att ses som lite tuffare."

Sands medger att 16-åringens sång sensation är inte den enda  fördelen av denna mycket publicitet prestanda. Kanye, 33, är fortfarande inte helt inlöst sig efter fjolårets VMAs, där han bekant avbröt Taylor Swifts tacktal och gjorde sig ett internationellt hatad ... så går samman med den hetaste killen i stan kan bara hjälpa sin image och öka sin makt .

"Kanye är inte så stor som han brukade vara, så arbeta med den mest populära ungen i världen är ett smart drag. Han är mycket affärs kunnig. "




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: