Category: | 2010-04-07 | 23:26:30

Svar på kommentarer

SVAR: Jag kunde tydligen inte kommentera på din blogg. Men du får jättegärna ta texten på svenska om du länkar till våran blogg ;)

hare bäst <3

SVAR: jag är också osäker på om vi här i Sverige kan vinna biljetten. Men i en interjuv för ganska länge sen sa Justin att alla från vilket land det än är kan vinna biljetten. Men jag är inte säker. Men om du beställer från en sida i U.S.A. då borde du ju kunna vinna den ;)



SVAR : ja , det kan vi göra. Men det är lite svårt när du inte har skrivit din blogg elr vad det nu är du vill att vi ska länka :)

Postat av: natalie

man kan inte hitta biljetten i sverige! Jga och min kompis va säkert i stan i 5 timmar för att försöka ta reda på om den va i skivan osv.. Efter vi gått till alla möjliga skiv affärer så frågade om det va import och dom sa såklart nej! jahap bra då hade vi varit där för inget!! Om skivan inte är import så kmr dm inte från usa elr de skivbolaget som ger ut den i usa har get årder elr va de hter? att ge göra en "my worlds" här i sverige av båda skivorne efteroms den första inte fanns i sverige:( men aja så e de förlåt för en konstig förklaring men som sagt nej! inget goldenticket i sverige:(

2010-04-08 @ 00:26:30

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: